HET VINDEN VAN ABSTRACTIE

English

HET VINDEN VAN ABSTRACTIE 

De workshop ‘Het vinden van abstractie’ geven wij op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019
Deze workshop over het vinden van de abstractie werd ontwikkeld door de oprichters van de ArtisTTable, Tali Farchi en Royce Deans als een manier voor kunstenaars om abstractie te benaderen en zo nieuwe expressieve vormen te vinden.

Gedurende de laatste 12 jaar hebben wij, Tali en Royce, kunstprojecten over de hele wereld gemaakt en onze passie voor kunst en het maken van kunst verspreid. We ontwikkelden deze specifieke workshop speciaal voor onze ArtisTTable-gemeenschap als onderdeel van onze programmering voor kunstretraites. We hebben daar heel veel positieve reacties op ontvangen waar het ook werd gepresenteerd in de VS, Israël, Frankrijk en in Nederland.

We willen je uitnodigen om deel te nemen en te kijken hoe je de abstractie kunt vinden uit verschillende invalshoeken.. Je zult leren dat door te werken op de manier die we je presenteren, vanuit muziek,Van modeldoor samenwerking en andere kunstwerken,je abstractie kunt vinden, begrijpen en gebruiken in je eigen werk dat op een manier die verder en dieper gaat.

Deze tweedaagse workshop is opgedeeld in segmenten die elk zullen focussen op deze verschillende manieren om toegang te krijgen tot abstractie. De resultaten van deze workshops laten keer op keer zien dat elke kunstenaar in staat is om inspiratie op te doen voor elk onderwerp, en door je verbeelding de vrije loop te laten, kun je echte abstracte artistieke statements maken die authentiek en volledig origineel zijn.

Lees verder om erachter te komen wat we voor je hebben tijdens deze zeer speciale weekendworkshop.


Zaterdag 14 september 2019

Dag 1 – Muse & Usability

Muse & Usability™ is een origineel trainings/workshop uit de hand  van de ArtisTTable Deze oefening is bedoeld als een ervaring om de reactie van de kunstenaar op zijn / haar omgeving te bevorderen en te ontdekken dat inspiratie echt overal en in alles te vinden is. Kunstenaars zullen te weten komen dat alledaagse voorwerpen, gebeurtenissen en onderwerpen die misschien niet als interessant worden beschouwd, prachtige startplaatsen kunnen zijn voor creaties van kunst. Een andere verrassende en onverwachte opname van deze workshop is een samenwerking, en hoe je input van anderen krijgt, kun je intens persoonlijke en originele kunst maken die anders nooit mogelijk zou zijn geweest.

Muse & Usability™ is een oefening / trainingsworkshop die je de mogelijkheid geeft om je eigen artistieke manier van abstractie en groei te vinden wanneer je werkt met en om de artiest naast je te horen.

Planning:
10.30 uur – Welkom voor koffie/tea en snacks
11:00 – Workshop uitleg en begin met de eerste ronde van het werkshop
13:00 – Lunch
14:00 – Workshop schilderen gaat door
16:00 – Conclusie en evaluatie
17:00 – Einde van dag 1

Kosten (dag 1): 45 €

Prijs is inclusief:
Lunch en koffie / thee
 alle Kunst material * voor Muse & Usability

* We raden deelnemers aan hun favoriete teken- / schilderbenodigdheden mee te nemen. Materialen kunnen omvatten: kleurpotloden, pastelkleurenstiften, aquarellen acrylverf maar daar hoeft het zich niet tot te beperken. Alleen Alsjeblieft, geen olieverf.


Zondag 15 september 2019

Dag 2 – De samenvatting vinden in de figuur en in Muziek

Deze dag zal worden verdeeld in twee afzonderlijke secties die elk zeer verschillende ervaringen zullen geven.

10:30 tot 13:00 – Find the Abstract in the Figure

Kunstmateriaal voor ochtendfiguursessie: kunstenaars moeten teken- en / of schilderbenodigdheden en papier / canvas meenemen om aan te werken. Ezels, tafels en stoelen zullen beschikbaar zijn.

• Een presentatie  en introductie (met de projector)
• Werk vanuit het live-model
• Concentreer jou op vormen en de relatie tot de omgeving
• De figuur wordt geconstrueerd
•  Maak enkele tekeningen vanuit meerdere poses

13:00 – Lunch

14:00 – Finding the Abstract in Music 
 schilderen de Musiek – We zullen ons concentreren op het interpreteren van geluid en ritme en deze weergeven met lijn, vorm en kleur.

• Schilderen Muziek demonstratie door Tali met projectie
• Meerdere schilderijen om de reacties op verschillende muzikale genres te verkennen
• Maak schilderijen met veel verschillende muzikale invloeden
• Maak een schilderij van muziek met projectie

16:30 – Conclusie met “show en tell”

17:00 – Einde van dag 2

Kosten (dag 2): € 45

Prijs is inclusief:
Lunch en koffie / thee
Modelkosten 
Alle material voor  de Schileren met musiek


Meld u aan voor het hele weekend of voor afzonderlijke dagen.
Alleen dag 1 (zaterdag) € 45
Alleen dag 2 (zondag)   € 45
Beide dagen (€ 10 besparingen) € 80 !


Locatie

Palet
Bagijneweide 15, 8021 TA Zwolle, Netherlands


Contact

Meer informatie:
bel: 06-24903316 (tali)
email: info@artisttableonline.com